• Lynrask levering til hele Norge 🇳🇴 Fri frakt ved ordre over 799 kr

Leveringsinformasjon

Vi leverer raskt til hele Norge og pris for levering starter fra 59 kr til 109 kr (pakke til hentested og direktelevering), hvis du handler for over 799 kr får du gratis frakt.

Vi tilbyr følgende leveringsalternativ:

  • Pakke til hentested: Sendes med Postnord, Helthjem eller Instabox og leveres til nærmeste hentested. Leveringstid er vanligvis 2-6 arbeidsdager, avhengig av hvor i landet du bor.
  • Pakke i postkassen: Leveres i din postkassen, er pakken for stor så sendes den videre til hentested. Leveringstid er vanligvis 2-6 dager, avhengig av hvor i landet du bor.
  • Direktelevering på dør med Airmee. Vi har alltid overlevering til fysisk mottaker som standard og hvis du selv endrer dette direkte med Airmee og ber om å få varene dine utenfor dør så er det du selv som tar risikoen hvis pakken blir stjålet utenfor din dør.

Bra å vite:

  • Vi prøver alltid å pakke din ordre innen 24 timer fra bestilling, bestiller du før kl. 13 lykkes vi som oftest å sende pakken din samme dag.
  • Etter at pakken har blitt hentet hos oss av Postnord er det de som har kontroll over din pakke og hvis det oppstår forsinkelser så ber vi om forståelse for at dette skyldes Postnord. Hvis din pakke er forsinket kan du ta kontakt med vår kundeservice via Chat ikonen nede til høyre så hjelper vi deg å spore pakken.

Vi leverer ikke til Svalbard og Jan Mayen.

Din kurv er tom

Fortsett å handle
emoji_events