• Lynrask levering til hele Norge 🇳🇴 Fri frakt ved ordre over 699 kr

Bruker- og salgsbetingelser

Ved bestilling inngås en kjøpsavtale først når Fast Candy har bekreftet bestillingen med en ordrebekreftelse på e-post. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av databasen vår uten noen manuell kontroll. Ved eventuelle feil i f.eks. oppgitt pris og leveringstid forbeholder vi oss retten til å korrigere dette senere. Ved bestilling og kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser og vilkår.

1) Registrering
For gjennomføre et kjøp på fastcandy.no må du registrere deg som kunde. Kundekontoen oppretter du underveis når du foretar ditt første kjøp. Registreringen krever at du har en gyldig e-postadresse. Vi sender til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

2) Parter
Denne part, Selger, er: Fast Candy AS, org. nr. 927131919 MVA, Oscars gate 50, 0258 Oslo, og blir i det følgende benevnt «Fast Candy», «selger», «vi», «oss», «vår» eller «vårt».

Bruker er: En person eller bedrift med tilhørende personalia og brukerinformasjon som har inngått et løpende avtaleforhold og kundeforhold med Fast Candy AS gjennom å registrere brukerkonto og derigjennom samtykket til disse betingelsene.

Kjøper er: En bruker som har gjennomført et kjøp; Den person eller bedrift som er oppgitt som kjøper i bestillingsbekreftelsen, og blir i det følgende benevnt «kjøper», «bruker», «assistert bruker», «du», «deg», «din», eller «ditt».

3) Dine opplysninger
Du må være fylt 18 år for å foreta kort- og kredittkjøp på fastcandy.no. Avtaler med mindreårige kan ikke inngås uten foresattes godkjenning, og en bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Du står selv ansvarlig for at dine adresseopplysninger er korrekte og oppdaterte. Hvis du har angitt feil leveringsadresse (gatenavn, gatenummer, postnummer eller by) eller kontaktinformasjon (e-postadresse eller mobilnummer) så kan ikke Fast Candy belastes hvis pakken blir sendt til feil sted eller hvis varsel blir sendt til feil e-postadresse/mobilnummer. Kostnader for evt. retur, ny forsendelse eller endring av adresse hos transportør belastes deg som kunde hvis du har oppgitt feil informasjon.

Alle personopplysninger behandles i henhold til personvernloven. Fast Candy er ansvarlig for behandlingen av de personopplysninger som du som kunde gir til oss. Personopplysninger kan brukes av Fast Candy for å administrere, opprettholde og utvikle kundeforholdet samt for å markedsføre øvrige produkter fra Fast Candy.

4) Priser
Samtlige priser oppgis inkludert merverdiavgift (moms), med mindre noe annet er oppgitt. Vi reserverer oss mot trykkfeil, og forbeholder oss retten til å korrigere priser og feilaktig informasjon. Avgift for frakt kan legges til, og det samme gjelder for eventuelle avgifter for ulike betalingsmåter. Ingen øvrige skatter eller avgifter legges til.

Fraktkostnaden vil vises i kassen, slik at du har full oversikt over alle kostnadene før du gjennomfører handelen.

5) Frakt og levering
Oslo (innenfor ring 3): Vi leverer direkte til adressen du har oppgitt i brukerprofilen via egen sjåfør. Dette gjelder for bestillinger innenfor våre åpningstider som er torsdag kl. 17-22, fredag kl. 17-24, lørdag kl. 17-24, søndag kl. 17-22. Vi prøver levere din ordre innen 60 minutter fra bestilling men har ingen garanti på leveringstid. Bestillinger som blir gjennomført utenfor våre åpningstider vil bli levert førstkommende leveringsdag (se åpningstider ovenfor). 

Ved forsinket levering på mer enn 2 timer står du fritt til å velge om du vil heve kjøpet eller akseptere nytt leveringstidspunkt. Dersom du hever kjøpet vil tilbakebetaling skje innen 14 dager etter at vi har blitt underrettet.

Fast Candy leverer til dørterskelen. På næringsadresser leverer vi til dørterskel eller lasterampe. Fast Candy har risikoen for varene inntil du har fått varene i din besittelse.

Fast Candy forbeholder seg rett til leveringsnekt til enkeltpersoner, husstander eller adresser, og uten å oppgi årsak. Det påhviler kunden å sørge for at leveringen kan gjennomføres etter avtalen på en anstendig og sivilisert måte. Dersom sjåfører eller annet personell som utfører tjenester for Fast Candy uttrykker ubehag eller oppfatter noen del av vår varelevering som støtende eller truende, enten for seg selv eller andre, kan kundeforholdet avsluttes umiddelbart og uten erstatning.

Utenfor Oslo (ring 3): Din ordre blir sent innen 48 timer fra bestillingstidspunkt med Posten, og blir levert til din postkasse eller nærmeste hentested. Leveringstid er avhengig av Posten. Normal leveringstid er 2-4 dager fra att pakken er sendt.

6) Betaling
Du kan betale med kort hos oss. Dette er naturligvis 100% sikkert og du som kunde er helt trygg. Vi gjør oppmerksom på at kortet ditt belastes direkte ved bestilling. Du kan betale med Visa og MasterCard.

Vi tilbyr også betaling med Vipps. Når du velger Vipps som betalingsmåte blir du omdirigert til Vipps appen og sluttfør transaksjonen der.

7) Reklamasjon
Fast Candy forholder seg til Forbrukerkjøpsloven av 21. Juni Nr. 34 2002 for generelle regler rundt reklamasjon. Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter Forbrukerkjøpsloven. Imidlertid har vi et kundeløfte som strekker seg enda lenger på noen punkter:

 • Når du mottar varene bør du så snart du har anledning til det se til om leveransen er i samsvar med bestillingsbekreftelsen og om produktene er blitt skadet under transporten. Dersom det er en feil eller mangel ved en vare ved utlevering vil du ha anledning til å velge enten å få et nytt eksemplar av samme vare utlevert på et senere tidspunkt, eller få betalingen for denne varen kreditert til samme konto som stod for betaling av bestillingen.

Kunden plikter å kontrollere at varene og leveransen er i samsvar med bestillingsbekreftelse og om produktene er blitt skadet under transporten. Dersom kunden ønsker vare(r) kreditert på bakgrunn av garantier (frukt-og-grønt garanti, holdbarhetsgaranti) eller andre tilbud og kundeløfter, må kunden kreve dette senest 12 timer etter utlevering.

Heving av kjøp, reklamasjon eller brudd på garantier kan meldes til kundeservice@fastcandy.no.

Dersom det foreligger en mangel i bestillingen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen (Senest 7 dager etter leveringstidspunkt), gi oss melding om dette. Den absolutt siste fristen for å reklamere er to år etter at du overtok tingen. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år.

Tilbakebetaling skjer innen 14 dager etter at vi har blitt underrettet.

9) Pakker som ikke blir hentet på hentested
Hvis du ikke henter pakken på hentested innen frist vil den automatisk retureneres til oss av transportør. Du må da betale et gebyr for returfrakt på 90 kr. Når pakken kommer tilbake til oss kan du velge hvis du vil at vi sender pakken på nytt, da må du betale ny frakt på 69 kr. Hvis du vil at vi kansellere ordren må du betale et returgebyr på 29 kr, og vi refunderer da pengene for din ordre minus 90 kr returfrakt minus 29 kr returgebyr og minus utgående frakt på 69 kr.

10) Kansellering av ordre før den er sendt
Hvis du ønsker og kansellere din ordre før den er sendt må du kontakte oss via vår chatt på nettsiden eller via e-post (kundeservice@fastcandy.no). Du må oppgi ditt ordrenummer og navn og si at du vil kansellere ordren din. Vi trekker et kanselleringsgebyr på 29 kr. 

11) Holdbarhet og datovarer
Vi garanterer minimum 7 dager holdbarhet fra at du mottar varen. Varen anses som levert dagen den blir levert til deg eller til hentested.

Produkter som selges «datovarer» har utløpt på dato og selges til en rabattert pris. Disse produktene smaker som oftest helt lik som de gjorde før de utløpte på dato. 

11) Angrerett og returer
Fast Candy forholder seg til de til enhver tid gjeldende regler i Angrerettloven som gir en generell rett på 14 dagers angrefrist fra leveringsdato for å angre på ditt kjøp. Merk at det er spesielle bestemmelser i Angrerettloven knyttet til tidsbestemte ytelser og varer som forringes raskt, som for eksempel enkelte mat- og drikkevarer, hvor den generelle angrefristen ikke gjelder:

Ihht. til §22 i Angrerettloven gjelder ikke angreretten ved avtaler om:

 • levering av varer som forringes eller raskt går ut på dato (b),
 • levering av forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur, og der forseglingen er blitt brutt etter levering (g),
 • tjenester som det haster å få utført der forbrukeren uttrykkelig ber den næringsdrivende (Fast Candy AS) om å besøke forbrukeren (i)
 • transport av varer der det er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen av slike tjenester (m).

Angreretten gjelder ikke brukere som handler på vegne av bedrift eller organisasjon.

For å benytte deg av angreretten, må du varsle oss på en utvetydig måte via brev eller e-post: Fast Candy AS, Oscars gate 50, 0258 Oslo eller kundeservice@fastcandy.no. 

Dersom du angrer kjøp av varer, skal vi tilbakebetale alle betalinger vi har mottatt fra deg for gjeldende varer minus fraktkostnad til deg (fraktkostnaden som vi trekker er det samme som prisen for valgt fraktmetode - merk at dette også gjelder uansett om du handlet med gratis frakt - hvis du har valgt en fraktmetode som egentlig koster 69 kr men handlet med fri frakt så trekker vi fortsatt 69 kr hvis du returnerer din ordre) og returgebyr på 39 kr, uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag vi mottar melding om din beslutning om å gå fra denne avtalen. Husk at du selv må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene. Vi foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet med oss. I alle tilfeller vil du ikke bli pålagt noe gebyr som følge av tilbakebetalingen.

Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene tilbake, eller til du har lagt fram dokumentasjon på at varene er sendt tilbake, eller til det av disse tidspunktene som inntreffer først.

Du må returnere varene eller levere dem til Fast Candy AS, Olaf Schous vei 8, 0572 Oslo, uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag du underrettet oss om at du vil angre kjøpet. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 14 dager er utløpt.

Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene. Kostnadene anslås til høyst ca. kr 250,-. Du er ansvarlig bare for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn den som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.

Angreskjema

Utfylt skjema sendes til:
Fast Candy AS,
Oscars gate 50,
0258 Oslo
E-post: kundeservice@fastcandy.no

 1. Navn
 2. Adresse
 3. Dato
 4. Jeg/vi underretter herved om at jeg/vi ønsker å gå fra min/vår avtale (*) for kjøp av følgende
 • varer bestilt den (fyll ut): / mottatt den (fyll ut)
 • tjenester (fyll ut) bestilt den (fyll ut): / mottatt den (fyll ut)
 • Signatur (Ved brev)

11) Informasjon om informasjonskapsler
fastcandy.no benytter informasjonskapsler (cookies). Dette er en tekstfil som sendes fra en nettside til datamaskinen din, der den er lagret enten i minnet eller som en tekstfil. Informasjonskapsler tillater oss å kjenne deg igjen automatisk når du besøker nettstedet vårt. Nettleseren din må akseptere informasjonskapsler for at du skal kunne legge varer i handlekurven. Hvis nettleseren din er satt til å avvise informasjonskapsler fra vår nettside, vil du ikke vil være i stand til å fullføre handelen. Les mer om bruk av informasjonskapsler her.

12) Copyright
Innhold på fastcandy.no er Fast Candy AS sin eiendom. Dette innhold er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Fast Candy AS.

13) Personvern
Vår personvernerklæring er også en del av våre vilkår. Les den her: Personvernerklæring.

14) Tvisteløsning
Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med Oslo tingrett som verneting.

Din kurv er tom